کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق افراد و مهاجران

کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق افراد و مهاجران با مشارکت معاونت پژوهشی دانشگاه علوم قضايی و دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم ملل متحد ( UNODC ) روزهای اول و دوم مهر ماه 1393 در سالن انديشگاه کتابخانه ملی تهران برگزار شد.

اين کارگاه آموزشی با حضور چهل نفر از قضات عالی رتبه دستگاه قضايی، مديران وزارت کشور، پليس اينتر پل، وزارت امور خارجه، دفتر امور بين الملل قوه قضاييه و کارشناسان UNODC دروين تشکيل گرديد.

کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق افراد و مهاجران

همچنين در اين کارگاه آموزشی کارشناسان ايران، ايتاليا و استراليا و دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم ملل متحد، عمده ترين و تخصصی ترين دانش و تجربه موجود در خصوص موضوع را بحث و بررسی و تبادل نظر نمودند.
    پرفسورمطّار استاد دانشگاه هاپ کينز آمريکا، دکتر رضوی فرد عضو هيأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر جمشيدی عضو هيأت علمی دانشگاه علوم قضايی، دکتر مير محمد صادقی عضو هيأت علمی دانشگاه شهيد بهشتی سخنرانان اين کارگاه آموزشی بودند.

منبع خبر