معاون وزیر آموزش و پرورش به میزان خبر داد

آموزش تخصصی مفاهیم حقوقی به معلمان ابتدایی برای نخستین بار در کشور

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: امسال برنامه ریزی کرده ایم تا برای نخستین بار در کشور به صورت تخصصی قوانین و مفاهیم حقوقی را نیز به معلمان آموزش دهیم.

محمد دیمه ور درگفت وگو با میزان، درباره ورود مباحث حقوقی به کتب های درسی اظهار کرد: میان معاونت حقوقی ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش تفاهم نامه ای امضا شد که حقوق شهروندی در مدارس آموزش داده شود.

وی در ادامه افزود: در کتاب های مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی سعی داشتیم دانش آموزان را با مطبوعات حقوقی آشنا کنیم البته هر سال نکاتی در این باره در کتاب وجود داشت، ولی امسال عمیق تر به آن اشاره شده است.

معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه با توجه به اهمیت اجرایی شدن مقررات در جامعه سعی داریم دانش آموزان را به سمت و سوی آگاهی از مفاهیم آموزشی در این زمینه هدایت کنیم، تصریح کرد: دانش آموزان باید با حقوق خود و افراد جامعه آشنا شوند. علاوه بر این امسال برنامه ریزی کرده ایم تا برای نخستین بار در کشور به صورت تخصصی قوانین و مفاهیم حقوقی را نیز به معلمان آموزش دهیم.

دیمه ور با اذعان به این مطلب که مباحث حقوقی در دوره ابتدایی با عنوان مفاهیم حقوقی در کتاب آمده است، بیان کرد: امسال در کتاب های ادیان آسمانی، مطالعات اجتماعی، کتب فارسی این مفاهیم ذکر شده است. به عبارتی تلاش کرده ایم مباحث حقوقی را به طور عمیق تری وارد کتاب های درسی کنیم.

وی با اشاره به درج مطالب و قوانین راهنمای و رانندگی در کتاب فارسی خاطرنشان کرد: حروف، مفاهیم و مباحث حقوقی در این رابطه را به ترتیب در کتاب درسی ابتدایی آموزش خواهیم داد. دیگر اینکه سعی داریم آموزش تلفیقی متفاوتی را در این دوره داشته باشیم و تنها در قالب موضوعی به این مباحث نپردازیم.